DIENSTEN

NIEUWBOUW | VERBOUW | RENOVATIE | ONDERHOUD | BOUWBEGELEIDING

NIEUWBOUW

Bij een nieuwbouw project komt veel kijken en er moet veel geregeld worden om alles soepel te laten verlopen. Wij hebben ervaring met particuliere woningbouw in alle stijlen van uitstraling en zijn regelmatig te zien in de industriële en agrarische bouw bij zowel kleine als grote projecten.

Wij regelen alles van begin tot eind en nemen alle zorgen uit uw handen. Om alles te realiseren werken wij met vaste kwaliteit onderaannemers die onze werkwijze kennen en precies weten waar wij voor staan. U heeft altijd één aanspreekpersoon tijdens de bouw die ervoor zorgt dat het resultaat aan al uw wensen voldoet.

VERBOUW

Wij verbouwen in de ruimste zin van het woord. Zowel in moderne, landelijke en authentieke stijlen zijn wij een ervaren bedrijf. Denk hierbij aan aanbouw, verbouwing binnenshuis, een serre, veranda of andere aanpassingen. Zowel standaard verbouwingen als speciale projecten zijn bij ons mogelijk. Iedere verbouwing is een uitdaging die wij met de volle 100% aanpakken om aan uw wensen te voldoen.

RENOVATIE

Renoveren is specialistisch werk. De kennis en technische informatie moeten ingebakken zitten in het bedrijf wat de renovatie uitvoert. Kennis van de verschillende bouwstijlen, gebruikte materialen en toegepaste constructies, is onmisbaar.

Het belangrijkste uitgangspunt bij renoveren is dat de bouwstijl, (monumentale)uitstraling en waarde van de woning zijn gewaarborgd. Daarnaast is het van belang dat de renovatie voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Renoveren is een arbeidsintensief, maar uitdagend werk. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.

ONDERHOUD

Bouwwerken hebben tijdig onderhoud nodig. Om de kosten in de hand te houden is het belangrijk tijdig onderhoud te laten uitvoeren. In de praktijk komt het nogal eens voor dat mensen het met onderhoud niet zo nauw nemen. In de meeste gevallen heeft dat op termijn meer onkosten dan resultaat.

Bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden proberen wij zo dicht mogelijk bij de originele materialen te blijven. Heeft u andere wensen dan proberen wij hier natuurlijk altijd aan te voldoen.

BOUW BEGELEIDING

Reijer Kok, eigenaar van Bouwbedrijf Kok is jaren hoofduitvoerder geweest bij een middelgroot bouwbedrijf en heeft zowel op de bouw als op kantoor veel ervaring in het regelen van projecten van begin tot eind.

Heeft u een groot bouwproject en zoekt u naar een persoon die alles goed begeleidt?
Reijer luistert naar uw wensen, regelt het papierwerk en alle daarbij benodigde onderaannemers en materialen. Al het werk word u uit handen genomen en uw project wordt netjes en vakkundig binnen afgesproken tijdsvlak gerealiseerd.

Reijer Kok, bouwbegeleiding